Houtskoolbarbecue

De keuze in houtskoolbarbecue is groot. Van klein tot groot. Alles is mogelijk. Neem de Smokey Joe, deze is perfect voor een klein gezelschap of mee op vakantie. Gaat u voor wat meer variatie, dan is er bijvoorbeeld de Master-touch. Sinds kort heeft weber een nieuwe uitvoering van de Master-touch namelijk de Master-touch premium. Deze barbecue heeft een scharnierende deksel, en kan op lage temperaturen barbecueën. Boretti heeft een hele stoere houtskoolbarbecue en er is zelfs een combinatie van houtskool en gas in één barbecue.

Maar als u geen zin heeft om lang te wachten dan kunt u gaan voor een Cobb barbecue. Dit is een brikettenbarbecue. Hij is makkelijk mee te nemen en hij is snel warm en hij wordt niet warm aan de buitenkant.

In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Wij verkopen houtskoolbarbecues van het merk Cobb, Weber en Boretti. Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected] of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 Gerelateerde afbeelding       Afbeeldingsresultaat voor logo boretti

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues