Gazon

Wilt u een mooie groene grasmat in uw tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde.

U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin.

In ons tuincentrum vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Graszoden zijn nagenoeg het hele jaar te bestellen. Het is makkelijk zelf te doen, en er is snel weer een mooie tuin. 1 grasrol = 1m2. Bestellen voor woensdag 12.00uur. is vrijdag vanaf 15.00uur af te halen.   Prijs tot 30m2 € 5,95  per rol,  van 31t/m74 m2 € 5,75 per rol,  meer dan 75m2 € 5,50 per rol.