Tuinhout

 

 

Wij bieden een compleet assortiment tuinhout en bevestigingsmateriaal in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Ook speeltoestellen zitten in het houtassortiment, alle onderdelen zijn los te bestellen.

Wilt u hier meer over weten, kom dan even langs of laat u inspireren door de folders van onze diverse leveranciers.

Heeft u het plan uw tuin anders in te delen, dan adviseren wij een tekening van uw idee te maken, liefst met de juiste maatvoering. Onze verkopers kunnen u exact adviseren omtrent het benodigde materiaal. Bovendien helpen zij u met een plaatsingsadvies.

De duurzaamheid van het tuinhout is verhoogd door nieuwe impregneringssystemen onder hoge druk tegen schimmel en houtrot. Nog duurzamer is het gebruik van hardhout en composiet.

Schermen, palen, vlonders, pergola‚Äôs, poorten, hekken, gaaspanelen en houten bloembakken kunnen, naar uw eigen keuze, in allerlei kleuren gebeitst worden.

Tuincentrum Suidgeest is dealer van: Woodvision,  Elephant, Carpentier en Tuindeco. we hebben steigerhout in diverse houtsoorten in voorraad liggen, vooral Douglashout is zeer in trek om zelf tuinmeubelen van te  maken. Douglashout heeft een mooie structuur en een lange levensduur. Douglashout planken hebben we in voorraad.

Info@suidgeesttuinen.nl  tel: 0252-620314

Producten voor Tuinhout

  • Aluminium tuinschermen 180x180cm

    Nieuw!