Tuinhuizen

De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van Midden-Europees grenenhout en zijn door de fijnnervige structuur van het hout zeer duurzaam. Wat steeds meer gebruikt word is Douglashout. Dit houtsoort heeft de eigenschappen van hardhout, maar heeft een mooie blanke houtstructuur.  De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel.

Naast deze tuinhuizen en blokhutten zijn er ook prieeltjes waar het 's zomers heerlijk toeven is. Naast het standaardpakket zijn er talrijke accessoires leverbaar zoals dakgoten, windveren, ramen, deuren (deelbaar) en bloembakken.

Bovendien zijn alle huizen volgens een duidelijke beschrijving in elkaar te zetten.

Kom vrijblijvend langs om op uw gemak een deel van de collectie te bekijken. Alle modellen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar met de folder in de hand kunnen wij samen met u de modellen onder de loep nemen.

Maatwerk maken hoort tot ons specialisme, vooral veranda's en overkappingen kunnen we op wens maken.

We zijn dealer van Woodvision, Gardival, Biohort en Tuindeco, Telluria

Plaatsen van tuinhuizen, blokhutten, overkappingen en veranda's in Nieuw-vennep, Hoofddorp, Lisse en de omringende plaatsen, doen we met onze eiegen mensen, die al jaren ervaring hebben.

Producten voor Tuinhuizen

  • Douglas serie

    ontdek de mogelijkheden