Barbecues

Wij hebben een grote barbecue-afdeling en een ruim assortiment aan barbecues en barbecue-accessoires. Bent u opzoek naar een nieuwe barbecue dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor mooie gas-, elektrische en houtskoolbarbecues hebben de merken Napoleon en Weber een groot assortiment, voor keramische barbecues hebben wij The Bastard, Barbacoa.PRO, VOLT! en Barbecook en Grill Guru en voor de nieuwe pellet-barbecues hebben wij de merken Traeger en Weber. Kortom voor iedereen hebben wij een gepaste barbecue. 

Wij zijn specialisten op het gebied van barbecues en zijn dealer van Weber, Napoleon, Cobb,  The Bastard, Traeger en Barbacoa.PRO, Grill Guru, VOLT,  Barbecook. Wij hebben van deze merken ook een groot assortiment aan accessoires en de voorraad is groot. Ook kunt u gasflessen bij ons kopen. Gasflessen BeneGas light. Brikketten en houtskool hebben we van: Weber, Echt, Bastard, en Black Ranch Argentijnse houtskool 

Wilt u de barbecues in het echt komen bewonderen of heeft u nog  meer vragen kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Hier kunt u advies vragen over de barbecue die het beste bij u past. Ook kunnen wij u informeren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. 

Voor vragen over ons assortiment barbecues kunt u ook terecht bij info@tuincentrumsuidgeest.nl of bel naar 0252-675732. 

 

 

 

Klik hieronder voor ons assortiment houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues, complete buitenkeukens en barbecue accessoires.