Solo stove vuurkorf

De vuurkorven van Solo Stove zijn rookloos

Geniet van je vuurtje met de Bonfire of de Ranger zonder het ongemak van rokerige vlammen.

De Signature 360° Airflow verwarmt de lucht tot een superhoge temperatuur, om rook te elimineren voordat deze in je kleding en haar terecht kan komen. En zonder die vervelende brandlucht, tranende ogen of een stoelendans om de rook te ontwijken, kun je genieten van ultieme warmte zonder in te leveren op comfort.

De Solo stove is ook zeer gebruiksvriendelijk

Genoeg van ingewikkelde montages? Een fijn moment creëren hoeft niet ingewikkeld te zijn, en daar zijn onze fire pits op afgestemd. Dankzij de 360° Signature Airflow kun je zowel als beginner als professional eenvoudig felle vlammen aanwakkeren. En net als het opstarten, is ook het opruimen in een handomdraai klaar. Onze nieuwe uitneembare aslade maakt het verwijderen van verbrande restjes eenvoudig, zodat je van je avonden kunt genieten met minder rommel en meer fijne momenten

Wij hebben de 

De Mesa Tafel fire pit brengt warmte naar de tafel. Mesa is de tafel fire pit die is gemaakt om de esthetiek van je ruimte te verbeteren. Met Dual Fuel-mogelijkheid en kenmerkende 360°-luchtstroom kan iedereen hem gemakkelijk aansteken en genieten van een rookloos vuur.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues