Napoleon

Napoleon heeft een volledige assortiment gas-, houtskool en elektrische barbecues.
Van portable barbecues, compacte houtskool modellen tot complete buitenkeukens. Napoleon vindt het heel belangrijk dat zij zichzelf continu uitdagen door het leveren van producten met een hoog innovatie gehalte, een goede kwaliteit en een jaloersmakende uitstraling.

Houtskool barbecue

Beginner of professional - barbecueën met houtskool heeft altijd een charme gehad. Het Napoleon assortiment houtskoolbarbecues biedt voor alle wensen een geschikt model: van de uitnodigende, luxe, grote Charcoal Professional RVS-barbecue tot de wat simpelere, geliefde kogelbarbecueserie. De Charcoal Professional RVS-barbecue die wij in ons assortiment hebben, is een kogelvormige barbecue met een scharnierende deksel, een in drie hoogtes verstelbaar gietijzeren grillrooster en een verbeterd RVS ventilatierooster. Ook hebben wij wat simpelere modellen in ons assortiment. Zo hebben wij houtskoolbarbecues van Napoleon in verschillende maten. 

Gasbarbecues 

 Van Napoleon hebben wij twee verschillende series als het gaat om gasbarbecues. Wij hebben de Phantom-serie, dit is een moderne, luxe en complete serie. Niet alleen de moderne look en stoere uitstraling maken de Phantom modellen bijzonder. Alle modellen zijn uitgerust met een warmhoudrooster voor extra grilloppervlak, ze hebben een gegoten RVS-rooster en een SIZZLE ZONE. Dit is een infraroodbrander, die niet alleen de gerechten verwarmt maar kan een hoge temperatuur kan bereiken, zodat u er op kunt grillen. Dan hebben we ook de Rogue-serie in ons assortiment zitten. Dit is een mooie, luze en kwalitatief erg goede gasbarbecue. Wij hebben deze barbecue in verschillende uitvoeringen en maten. Ook hebben wij de TravelQ barbecue, dit is een mooie kleine gasbarbecue, die makkelijk mee te nemen is op reis. 

Wilt u de barbecue in het echt komen bewonderen of heeft u nog  meer vragen kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Hier kunt u advies vragen over de barbecue die het beste bij u past. Ook kunnen wij u informeren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. 

In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.


  

 

 

 

Producten voor Napoleon

  • Napoleon Phantom Rogue

  • Napoleon Travel Q

  • Napoleon Phantom Prestige 500

  • Napoleon Pro22 leg