Grill Guru

 

 

Grill Guru heeft een enorme passie voor buiten goed eten en het creëren van speciale momenten met vrienden, familie of kennissen. Al jaren verspreiden wij als een lopend vuurtje onze boodschap en zien gelukkig steeds meer guru’s opstaan! Steeds meer mensen ontdekken de charme van samen buiten genieten rond het vuur. Lekker buiten koken met het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning. Samen met Grill Guru maak je van elk moment een feestje. Als een echte guru is het aan ons om jouw spirit en vlam aan te wakkeren. Hoe doen wij dit? Door het buiten koken zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Want BBQ-momenten zijn pas echt bijzonder wanneer jij als guru de lekkerste gerechten zo van je barbecue weet te toveren. Van originele Italiaanse pizza’s tot low & slow cooking gerechten. Van overheerlijke groenten grillen tot het barbecueën van een mooi stuk vlees of vis. BBQ moments, the easy way.

 

De Grill Guru barbecues zijn van topkwaliteit. Ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Lente, zomer, herfst of winter, het maakt niet uit. Een Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Of je nu pulled pork langzaam gaart of lekkere pizza’s bakt, saté voor twee roostert of een vriendenbarbecue houdt. Wij zorgen ervoor dat barbecueën altijd easy gaat.

Wilt u de barbecue in het echt komen bewonderen of heeft u nog  meer vragen kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Hier kunt u advies vragen over de barbecue die het beste bij u past. Ook kunnen wij u informeren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. 


In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues