Weber

Gas, houtskool of elektrisch? – Weber heeft een antwoord voor elk verlangen.

Barbecueën is meer dan wat op het grillrooster ligt – het is een levensstijl. Of u nu een échte barbecueliefhebbber bent, voor het eerst barbecuet of de overgang maakt van houtskool naar gas, wij hebben het voor u. Kies uit ons brede assortiment houtskool, gas en elektrische barbecues. 

Houtskoolbarbecues

We houden van barbecueën op houtskool en daarom worden deze barbecues steeds door weber vernieuwd. De Original Kettle-houtskoolbarbecue is de iconische kogelbarbecue die wereldwijd bekend is en een smaak produceert waar iedereen dol op is. Om meer mogelijk te maken op deze iconische barbecue zijn er een aantal barbecues ontworpen waarop meer mogelijk is. Zo heb je de Master-Touch, dit is een barbecue met een zogenaamd GBS-system. Dit systeem is uitgevonden zodat u meer met uw barbecue kan. Dit systeem bestaat uit een rooster met een uitneembaar middenstuk, waar u accessoires in kunt plaatsen. Verschillende GBS-accessoires zijn: een pizzasteen, een gevogelte standaard, een Dutch oven en een wok-set. De Master-Touch is er ook in een premium uitvoering, de Master-touch Premium. De Master-Touch Premium is een nieuwe 3-in-1 houtskoolbarbecue waarmee u kunt roken, braden en grillen in één barbecue. De Master-Touch Premium heeft een handige scharnierende deksel, een diffusersysteem waardoor 'low and slow' cooking mogelijk is en hij is uitgerust met een iGrill Ready-beugel zodat uw iGrill altijd binnen handbereik is. 

Gasbarbecues

Een barbecue die makkelijk is in gebruik en dezelfde smaak creëert die zo kenmerkend is voor barbecueën. Met de gasbarbecues van weber krijgt u dat zo voor elkaar. Weber heeft een aantal verschillende gasbarbecue-series, zo hebben wij de Spirit- en de Genesis-serie. De Spirit-serie is erg gemakkelijk in gebruik en heeft een stijlvol design. Door de Flavorizer Bars heeft de Spirit-serie een optimale warmteverdeling. De elektrische ontsteking zorgt voor een perfecte controle en steekt de barbecue snel en gemakkelijk aan. De Spirit-serie bestaat uit verschillende maten en zijn allemaal uitgerust met een GBS-system. Voor een beetje meer luxe hebben wij de Genesis-serie, dit is gasbarbecue die net zoal de spirit erg gemakkelijk in gebruik is, alleen heeft deze een luxere uitstraling en is het grillrooster groter. Ook deze serie hebben wij in verschillende maten en zijn allemaal uitgerust met een GBS-system. 

Elektrische barbecues

De elektrische barbecues van Weber maakt barbecueën toegankelijk voor veel barbecue liefhebbers. Doordat de PULSE en de Q-series zo compact zijn, zijn ideaal op een klein balkon of voor een klein gezelschap. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. De PULSE en de Q zijn eenvoudig schoon te maken en makkelijk in gebruik. Door deze barbecue-series van Weber wordt barbecueën in een stedelijke omgeving of op reis ook mogelijk gemaakt. 

Houtgestookte Pelletbarbecues

De Weber SmokeFire is een goed ontworpen barbecue, die gemakkelijk in gebruik is, lage en zeer hoge temperaturen kan bereiken voor roken en schroeien en eenvoudig en gemakkelijk schoon te maken is. Deze Weber SmokeFire heeft een GBS-system waardoor u veel verschillende gerechten kunt bereidenop deze barbecue. Deze SmokeFire is in 15 minuten voorverwarmd, waardoor u gemakkelijk en snel gebruik kunt maken van de barbecue. Ook kunt u de SmokeFire verbinden met de WeberConnect-systeem, dit is een app die u vertelt wat de kerntemperatuur van uw stuk vlees is en wanneer u het beste het stuk vlees om kunt draaien. Hierdoor kunt u dus elke keer weer uitstekende gerechten bereiden. 

Wilt u de barbecue in het echt komen bewonderen of heeft u nog  meer vragen kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Hier kunt u advies vragen over de barbecue die het beste bij u past. Ook kunnen wij u informeren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. 


In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 

Producten voor Weber

  • Weber Smokefire

  • Weber Spirit II E310

  • Weber genesis II EP335

  • Weber Master Touch Premium

  • Weber genesis II E410

  • Weber Q1400

  • Weber Spirit II S210

  • Weber Summit Kamado

  • Weber spirit E-225

  • Weber spirit e-315