Kaarsen & Geurproducten

Kaarsen brengen erg veel sfeer met zich mee en zijn allang niet meer puur functioneel. Hoe vaak steken we niet kaarsen aan als het wat donkerder wordt in huis? Of tijdens een gezellig etentje? Ze zorgen voor sfeervol en zacht licht en maken de woning extra gezellig! In de zomer, maar ook in de winter. Voor ieder interieur zijn er dan ook geschikte kaarsen te vinden. Door de verschillende lengtes, diktes, kleuren en vormen is er voor ieder interieur wel iets passends. Ook als cadeau zijn kaarsen erg populair! Ze staan leuk op een mooi dienblad of je zet ze in een sfeervol windlicht.

Bent u op zoek naar heerlijke geurkaarsen, stompkaarsen, LED-kaarsen of toch naar dinerkaarsen? We hebben het allemaal voor u. Iedere kaars heeft zijn eigen toegevoegde waarde dus of u nu de keuze maakt voor kleine kaarsen, grote kaarsen of leuke waxinelichtjes: ze brengen allemaal meer warmte in huis aan. Heeft u een leuke plateau thuis? Dan kunt u diverse soorten kaarsen combineren voor een éxtra speels effect. 

Met de geuren van Scentchips® heeft de grootste keuze in geuren en geurt het langst van allemaal. In het uitgebreide assortiment verschillende geurproducten vind je altijd een geur die bij je past.

Bij ons in het tuincentrum hebben we een groot assortiment aan kaarsen in allerlei verschillende kleuren, maten en geuren van o.a. Bolsius, Spaas, Scentchips 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau