Traeger

Tegenwoordig heb je de pelletgrills, deze barbecues werken om houtpellets en door de wifi functie is hij helemaal te bedienen met uw telefoon. Houtpellets van natuurlijk hardhout worden via een draaischroef verplaatst van de voorraadbak naar de vuurpot, waar ze worden aangestoken door de HotRod die de vlammen aanwakkert en jouw eten die heerlijke houtsmaak geeft. Een ventilator circuleert de warme lucht en rook om zo perfect gelijkmatig grillen. Dankzij onze driplade komt er geen vet bij de pellets en veroorzaakt zo ook geen steekvlammen. Dit alles wordt allemaal bediend door de regelaar die de temperatuur precies op niveau houdt, waardoor je lekker bij je bezoek kunt gaan zitten en niet bij de grill hoeft te blijven.

Traeger biedt een breed assortiment aan houtgestookte grills, blokjes van natuurlijk hardhout en grill-accessoires. Kom langs in ons tuincentrum en wij helpen u met het maken van de juiste keuze. 

In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

Producten voor Traeger

  • IronWood 650

  • IronWood 885

  • Pro 575