Parasols en Schaduwdoeken

Om toch nog wat schaduw te creëren in de warme periode van het jaar, is een parasol de uitkomst. Tegenwoordig is een parasol bijna niet meer weg te denken uit onze tuinen. Om ervoor te zorgen dat we een passende parasol hebben voor (bijna) elke tuin, hebben wij een groot aanbod in verschillende kleuren en maten. 

De zweefparasols zijn ideaal voor boven uw eettafel of loungeset. Door de zwevende parasol staat de poot niet in het midden en daardoor staat hij dus minder in de weg. Wij hebben deze parasols in verschillende maten, kleuren en varianten. Dus kom gerust langs in de winkel om de perfecte zweefparasol voor uw tuin te vinden. 

De wat simpelere parasols hebben wij ook in verschillende maten en kleuren. Deze parasols hebben de stok in het midden en het doek is van goede kwaliteit. 

Wilt u de parasols in het echt komen bewonderen of heeft u nog  meer vragen kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Hier kunt u advies vragen over de parasol die het beste bij u past. Ook kunnen wij u informeren, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. 


In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 

Producten voor Parasols en Schaduwdoeken

  • Parasol Riva

    De Riva hebben wij in verschillende kleuren en maten. Ze zijn er in het rond, vierkant en rechthoekig. Kom gerust langs om de juiste parasol uit te komen kiezen. 

  • Zweefparasol

    We hebben verschillende zweefparasols, in verschillende kleuren, maten en kwaliteit van het doek. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel, waar wij de meeste parasols uit hebben staan. 

  • Parasolhoezen

    Parasolhoezen hebben wij van het merk Aerocover. Dit merk is van hoge kwaliteit stof en is luchtdoorlatend. Wij hebben hoezen voor elke soort parasol, in verschillende maten.