Onderhoud tuinmeubelen

Om optimaal te genieten van uw tuinmeubel is het belangrijk dat u hem goed beschermd en onderhoud. Voor elk materiaal is namelijk weer een andere soort onderhoud nodig. Wij hebben een groot assortiment aan beschermings- en onderhoudsmiddelen van het merk Exotan om u tuinset zo goed en mooi mogelijk te houden. 

Om ervoor te zorgen dat uw tuinmeubel langer mee gaat hebben wij verschillende maten hoezen van het merk Aerocover. Deze hoezen zijn gemaakt van een luchtdoorlatende stof zodat het niet gaat broeien en de stof heeft een zeer goede kwaliteit waardoor deze bestemd is tegen veel weertypen. Elke tuinset is natuurlijk anders en heeft dus ook een andere maat, hierdoor hebben wij een heel groot aanbod van allemaal verschillende maten hoezen. Kom gerust langs en dan kunnen wij samen met u de geschikte hoes uitkiezen.


In ons tuincentrum in Nieuw-Vennep geven wij u graag advies en informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@tuincentrumsuidgeest.nl of bellen naar 0252-675732. Tuincentrum Suidgeest bezorgd uw barbecues in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Leimuiden en omstreken.

 

 

 

 

Producten voor Onderhoud tuinmeubelen

  • AeroCover tuinmeubelhoezen

  • Onderhoudsproducten van Exotan